Dakdekker

Baggerman Den Haag is een professioneel en gespecialiseerd bedrijf en heeft dan ook een ruime ervaring als dakdekker, met o.a. zinkwerk. Ons team bestaat uit ervaren en deskundige medewerkers die altijd voor u klaar staan. Bij ons wordt u altijd direct geholpen op een professionele en efficiënte aanpak.

Voor bij het herstellen ofwel vernieuwen bent u bij ons verzekerd van vele voordelen, waaronder ook:

  • Scherp tarief
  • Uitstekende service
  • Direct geholpen
  • Veel tevreden klanten

Wilt u meer weten over de werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren voor u? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 070 – 306 05 02

Baggerman is gevestigd aan de Rotterdamsestraat 57 in Den Haag.

Onze specialiteiten

Zinkwerk behoort tot een van onze specialiteiten als dakdekker. De montage en verwerking vereist veel kennis en ervaring die bij onze medewerkers aanwezig is. Wanneer het vakkundig is aangebracht gaat dit jaren mee zonder onderhoud. Het herstellen of vernieuwen van zinken goten, alle voorkomende zink werkzaamheden in en om het huis en ook complete zinken daken kunnen wij voor u verzorgen. Uiteraard bent u ook voor diverse andere soorten dakdekkers- en loodgieterswerkzaamheden bij ons aan het juiste adres.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met een van onze professionele medewerkers om de mogelijkheden te bespreken? Onze medewerkers informeren u graag over onze diensten en beantwoorden dan ook graag uw vragen. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van ons contactformulier, ook kunt u bellen naar 070 – 306 05 02.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op voor een offerte of afspraak!